Servicii web design, promovare web, optimizare SEO, Gazduire Web

Web Design

Web Design-ul se refera in general la partea grafica a aplicatiilor web care folosesc imagini, CSS, HTML, XHTML sau alte elemente media. Realizarile noastre cuprind aplicatii gen CMS (Content Management System), aplicatii de e-commerce sau flash design.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) se refera la optimizarea unui site astfel incat acesta sa apara printre primele rezultate in motoarele de cautare, dupa anumite cuvinte cheie.

Promovare Online

Etapa de promovare online este foarte importanta, deoarece un site trebuie monitorizat si verificat in permanenta pentru ca acesta sa poata fi gasit cu usurinta in motoarele de cautare.

Template Design

Un site trebuie, pe langa o functionalitate impecabila, sa aiba un design atractiv si usor de folosit de catre vizitatori (user-friendly, w2.0), deoarece prima impresie conteaza mai mult ca niciodata.

Consultanta Web

Va putem oferim consultanta in realizarea, dezvoltare, optimizare, promovare web site-ului deja existent sau pe care doriti sa-l realizati.

Gazduire Website

In dezvoltarea unui web site este nevoie de alegerea unui nume de domeniu, care sa reflecte cat mai bine afacere dumneavoastra cat si a unui serviciu de gazduire potrivit.